Sunday, December 14, 2014

Ritmuri afgane


       N-ai fost tu dacă anumite trăsături de caracter au persistat mai puțin de o lună. Un festival intracranian de filme proaste, a luat sfârșit pentru moment. Alege între asta și a fi rezultatul așteptărilor ce alții le au de la tine. Înainte sa-ți pierzi dinții, o să pierzi interesul pentru cele mai multe activități fără de care nu ți-ai  putea derula normal ziua. Poate așa n-o să-ți mai pierzi mințile...
           Interesul pentru pastile dispare și el rapid atunci când timpul liber te surprinde mai lucid decât o...n-am idee ce comparație să folosesc. Poate tu ai fi găsit o comparație mai bună, iluminatule scriitor de pe malul stâng al Jiului. Pe partea ta bolnavă a crescut un soi de mucegai bazat pe divertisment. Degeaba băgați literatura în fiecare zi, dacă continuați să faceți dansul împerecherii pe ritmuri afgane deghizate. Nu aveți o legătură mai specială cu universul. Doar un ego alimentat de confortul financiar și o sumă mai mare de cuvinte integrate în vocabular.
             De la director până la cel ce desfundă conductele, toți au revelații inutile despre viață, și toți încearcă să le impună semenilor sau subalternilor. Nu vorbele mărunte înstrăinează, ci faptul că ești prea încordat și rece. Pentru liniștea ta, te sfătuiesc să nu te mai gândești prea mult la tot ce urmează. Privește un serial pe net, fi mai amabil cu cei din jurul tău. E vremea să te liniștești, să devii parte din decor...un decor radiant.

No comments:

Post a Comment