Monday, November 17, 2014

Adaptare


             Viața unui om e ca o ciorbă. În fiecare zi o reîncălzești, până când într-un final se strică. Ce-ți mai place pieptul și copanele! Trecând peste comparația ridicolă, se poate observa că la nivelul interacțiunii umane, suntem tot mai puțin dispuși să acceptăm și defectele celor cu care interacționăm.
          Satisfacții imediate și prelungite cât mai mult posibil. "Profitul" este doar un sinonim bun pentru asta. Dincolo de tot ce-ți imaginezi...nu există decât asociați și parteneriate. Contractul cel mai sincer semnat vreodată a fost din ură. Multă ură pentru alte contracte în care s-a dovedit ca pachetul de servicii oferite, n-a fost dezirabil (toți pleacă la Barză). 
              Roboțeii urcă și coboară pe scara rulantă...să fi rebel în ziua de azi este aproape un lux, ce nu poate fi expus fără un set de accesorii. Lasă c-o să te potolească ei. Tu trebuie să aduci profit!
           Fă bani! Fă-ți o familie, copii sau un fă-te un infractor celebru,  nimănui n-o să-i ardă de alintări când o să te caci în găleata de la marginea patului.


 Am început să mă întreb de prea multe ori dacă  1/4 a fost noroc sau un ghinion jegos. Pace Mihai!

        

No comments:

Post a Comment