Wednesday, November 19, 2014

415

         Basarabia pământ rusesc.
         Soarele nu s-a mai arătat pe aici de ceva vreme. Nu e ca și cum ar fi făcut vreo diferență, la fel de inutil precum încercarea de a trage o concluzie inteligentă din tot ce se vede scris. Ai observat că te trezești mereu cu același 'entuziasm', indiferent de ce ai făcut cu o seară înainte.
         Îți amintești de fericirea de a vedea că încă ninge și a doua zi? Apoi ai continuat cu după-amiezile de vineri și adrenalina mediul defect de acolo. Mai ia un pumn de fistic din sacul de la Lidl! Ce risipă de spațiu și buget ești...
         Cu timpul ai să uiți de vremea când nu era totul ambalat în plastic. În ceea ce privește fanteziile, ai ales chiar tu să le îmbraci în plastic (un tip anume). Uneori încerc să cred că acesta e un alt aspect pozitiv al evoluției, cu toate că oricum zilnic ne ascundem în spatele unor clișee de imagine. Acum găsește-ți și tu o gloată cu care să te asemeni (vezi să fie cu contract). Caută diferențele.
         Ce zici? Nu merge?
         E periculos să ai doruri în situația în care, toate condițiile de mediu te afundă în anonimat.     Îmi..................... precum zăpadă din decembrie 1999, cu toate că nu era.............. Nici......acum. Mereu găsești metode prin care să-ți faci rău singur, până când înveți să trișezi la o scară mai mare.
         Tu cât plătești pentru claustrofobia la stat?
      

No comments:

Post a Comment