Sunday, August 11, 2013

Spaga pentru Dumnezeu

      Te trezesti fara voia ta pe un platou insalubru de filmare .Distributia e nefericita ,cu tot felul de personaje bolnave ,batrane si supraponderale , fiecare spunandu-ti ca tot ce se petrece e firesc . Acum insa  nu-i momentul  sa ai asteptari prea mari , esti prins acum in filmul tau sud-est european cu buget extrem de  redus.
     Avem macar soare si becuri.
.      
           Doar personajul principal gusta din finalul fericit ,dar in decorul acesta viata este secundara .Nu-si permite nimeni un personaj principal , doar portii strict repartizate de speranta , un fel de salariu . Cum sa supravietuiesti din asta ?.... si apoi  prinzi " schema " .
    Colegii iti contesta fiecare gest , dar azi  lucram la scena 6 . Toti stau in picioare adunati in jurul unei mese .Femei cu maini vanjoase si flocoase saliveaza la bucatile de mancare pe care s-au adunat roiuri intregi de muste .
     " Sefule  ,iti dau haleala, dar te rog sa-mi primesti si mie omul la tine la palat , hai nu fi cu capu' " .acum stiu de ce danseaza mustele , si apoi toata lumea danseaza pe interior cu stomacul plin , inca nu e randul lor sa fie infometati sau concediati .
       Masochism social .. multi inca mai spera la un regizor ...
   

No comments:

Post a Comment